Eesti Peakokkade Ühendus on algatanud ühe toreda projekti “Peakokad kooli”, mis on toimunud juba viis aastat ja mõeldud 6.-8. klassi õpilastele. Projekti eesmärk on julgustada noori inimesi katsetama lihtsaid toite ise teha, et nendeni jõuaks teadmine - isetehtud toit on lihtne, maitsev ja hea. Meie koolil oli suur rõõm kohtuda 21. novembril, peakokk - Jaak Hiibusega, kes on töötanud nii restoran Glorias, restoranis Korsaar, olnud peakokk restoranis Kaerajaan, peakokk ja osanik restoranis Sardiinid ning kokarendi ettevõtte Rent a Chef omanik. Hetkel töötab Jaak Hiibus restoranis Groot Varbla sadamas ning on Eesti Peakokkade ühenduse aktiivne liige. Peakoka juhendamisel valmisid lihtsad ja maitsvad toidud - herne püreesupp suitsukoodiga, lõhepasta ja purukook õuntega. Oli väga tore kohtumine ja võib-olla nii mõneski õpilases tärkas soov kunagi kokaametiga lähemalt tutvust teha.

Õp. Marge