Maaeluministeerium ja Eesti Peakokkade Ühendus alustas 2019. aasta Eesti toidu kuu raames vahva koostööprojektiga "Peakokad koolides". Projekti raames külastavad 43 Eesti peakokka septembris ja oktoobris põhikoole üle Eesti. Kokad annavad kodunduse tunde, teevad koos lastega süüa ning tutvustavad toiduvalmistamise põhitõdesid.
Meie koolil käis15. oktoobril külas Pärnus kesklinna restoranis peakokana töötav Karolyn Perle, kes võitis 2017 aastal Silverspoon Noore Koka konkursi ja sai võimaluse end täiendada ja õppida Soome Michelin- tärniga restorani legendaarse peakoka Pekka Teravä käe all. Kodunduse tundides valmisid Karolyn Perle juhendamisel maitsvad toidud: kõrvitsapüüreesupp, kamavaht, karask ja krõbedad kalapalad. Toit maitses suurepäraselt.
Õp. Marge